You are here

The Regional Study Centres

 THE REGIONAL STUDY CENTERS

The 25 Regional Study Centres research every geographical area’s food culture in detail.

         

The Directors of the Regional Study Centres

Valle d’Aosta
Emiro Marcoz

Piemonte
Luca Brusotto

Liguria
Egidio Banti

Lombardia
Silvana Chiesa

Trentino - Alto Adige
Vittorio Rasera

Veneto
Roberto Robazza

Friuli - Venezia Giulia
Giorgio Viel

Emilia
Rosanna Scipioni

Romagna
Carlo Pirazzoli

Toscana Est
Roberto Doretti

Toscana Ovest
Roberto Branconi

Marche
Giuseppe Secondo Pandolfi

Umbria
Giuseppe Fatati

Roma
Silvia De Vincentiis

Lazio (escluso Roma)
Roberto Dottarelli

Abruzzo
Maurizio Adezio

Molise
Norberto Lombardi

Campania
Massimo Franco

Puglia Nord
Carla Pasculli

Puglia Sud
Enza Buonfrate

Basilicata
Ettore Bove

Calabria
Ottavio Cavalcanti

Sicilia Orientale
Alberto Fasiol

Sicilia Occidentale
Girolamo Cusimano

Sardegna
Marco Bittau