THE REGIONAL STUDY CENTERS
The 25 Regional Study Centres research every geographical area’s food culture in detail.
The Directors of the Regional Study Centres
Valle d’Aosta
Emiro Marcoz
Piemonte
Luca Brusotto
Liguria
Egidio Banti
Lombardia
Silvana Chiesa
Trentino - Alto Adige
Vittorio Rasera
Veneto
Roberto Robazza
Friuli - Venezia Giulia
Giorgio Viel
Emilia
Rosanna Scipioni
Romagna
Carlo Pirazzoli
Toscana Est
Roberto Doretti
Toscana Ovest
Roberto Branconi
Marche
Giuseppe Secondo Pandolfi
Umbria
Giuseppe Fatati
Roma
Silvia De Vincentiis
Lazio (escluso Roma)
Roberto Dottarelli
Abruzzo
Maurizio Adezio
Molise
Norberto Lombardi
Campania
Massimo Franco
Puglia Nord
Carla Pasculli
Puglia Sud
Enza Buonfrate
Basilicata
Ettore Bove
Calabria
Ottavio Cavalcanti
Sicilia Orientale
Alberto Fasiol
Sicilia Occidentale
Girolamo Cusimano
Sardegna
Marco Bittau